Det är skönt när Stockholm är grönt

Innan regnet började ösa ner hann jag handla på Bondens egen marknad idag. Katarina Bangata förvandlas till en oas på söder när odlarna kommer. Det är en fröjd att gå runt bland stånden och låta sig inspireras och kassen var full av diverse lockelser när jag åkte hem.

När jag äntligen  hittade ett spännande recept på nätet till rabarbern som jag trodde jag hade köpt upptäckte jag att rabarbern inte var rabarber utan mangold.  Pinsamt!   Men så vacker den är! Nu får den vara dekorativ bland blommorna på balkongen tills jag tänker om och hittar ett bra recept för mangold. Men jag är fortfarande inställd på att prova Vaniljgratinerad rabarber, så nu bär det av ut i regnet igen för att leta efter rätt råvara.

Årets första dahlior fick också plats i kassen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s