Homage to John Lennon Oct 9th

Den 9 oktober 2010 skulle John Lennon ha fyllt 70 år. Besökte den här fridfulla platsen i Central Park i New York för drygt en vecka sedan. Kändes bra att Sweden är med på den minnestavla som finns i den anlagda parken Strawberry Fields.

Besök följande länk,Imagine Peace Tower titta på filmen av Yoko Ono. Ta er tid, se hela filmen, då får ni bland annat se den underbara barnkören i islandströjor som sjunger Imagine, en garanterad upplevelse.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s